PROGRAMA DE MEDIACIÓ 2020
SALA D'ART JOVE

El programa plantejat per la Sala d’Art Jove es presenta com un espai compartit de recerca, aprenentatge i experimentació. Aquest programa pretén qüestionar i posar en dubte el conjunt de relacions, arquitectures i formes de presentar l’obra art en el sistema artístic contemporani posant en el centre allò processual, els assajos, les metodologies d’investigació i d’aprenentatge que necessiten temps dilatats per tenir lloc.

La nostra proposta per aquest any 2020 es divideix en dos moments: un programa d’ encontres durant la primera meitat de l’any; i la mostra dels projectes en format expositiu a la tardor.

La primera part consisteix en una sèrie de ENCONTRES entre les artistes guanyadores de la Beca i diverses convidades. El que es vagi generant conjuntament d’aquests encontres s’anirà acumulant com a SEDIMENTACIONS a la Sala d’Art Jove (les sedimentacions podran ser dibuixos, assajos, esquemes, vibracions, sons…). La Sala esdevindrà un espai amb memòria que s’habitarà com un escenari mutable i en disputa .

El programa està pensat per reunir-nos físicament, tocar materials i pensar cossos . S’han escollit tres branques temàtiques que d’alguna manera travessen o interpel·len totes les propostes i que tenen com a finalitat obrir espais compartits de pensament i qüestionament. Per tal de construir i estimular una mirada crítica del nostre present , hem partit de la tensió i la mescla de conceptes que, freqüentment, es situen en camps semàntics allunyats.

+ info pròximament

+ info pròximament

+ info pròximament

Artistes

Marc Anglès
Paula Artés
Ana Ayuso Nogueiras
Judit Bou Comas
Associació CosíCosa
Gerard Galián
Laia Giol Carreño
Maria Giró (Merins)
Albert Gironès
Anna Ill
Ona Joan i Orozco
Melisa López
Martí Madaula Esquirol
Joan Pallé
Clara Pelegrín i Andrea Montoya
Diego Posada Gómez
Laura Puigdellívol
Anna Rató
David Ricart Andreu
Marta Rosell Chust